Over KMA Group B.V.

KMA Group creëert producten die de beste bescherming bieden voor personen, goederen en omgevingen. Dit varieert van brandwerende deuren voor de luchtvaart, tot tassen voor nachtkijkers voor Defensie. Alle producten die wij maken, hebben gemeen dat ze optimale bescherming bieden in alle omstandigheden. Dat is onze passie en dat is onze specialiteit. We doen dit al sinds 1866. 

- KMA GROUP

Waarom kiezen voor KMA Group B.V.?

Certificering

Omdat kwaliteit bij de KMA Group hoog in het vaandel staat, is het ISO-certificaat voor ons een vanzelfsprekendheid geworden.

ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Deze ISO-norm geeft de garantie dat de KMA Group in staat is te voldoen aan de eisen van klanten, de geldende wet- en regelgeving en de normen die de organisatie zichzelf heeft opgelegd. Samen vormen de eisen de basis voor het opzetten en inrichten van een kwaliteitsmanagementsysteem.

 

Wat doen we?

We zien het als onze missie om bij te dragen aan een veilige omgeving voor ieder product. Onze activiteiten op het gebied van brandveiligheid zijn ontstaan met de ontwikkeling van een specifiek brandblusmiddel voor lithium batterijen, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot specialist in brandveiligheid.
Dankzij onze design thinking filosofie zijn we in staat om zelf brandveilige oplossingen te produceren. Deze worden uitvoerig getest om de kwaliteit te waarborgen. Zo zorgen we altijd voor de beste brandveilige oplossingen.

Daarnaast bieden we iedere oplossing voor textiel. Dit doen we door maatwerk te leveren voor jouw specifieke situatie. Of het nu gaat om een isolatiehoes voor gekoelde etenswaren of een tent met specifieke kenmerken zoals ballistische bescherming. Wij ontwikkelen en produceren textiel oplossingen op maat.

Meer weten over de mogelijkheden van textiele bescherming en/of brandveiligheid? Stel je vraag of vraag een gratis adviesgesprek aan!

Gratis adviesgesprek

KMA Group creëert al sinds 1866 de beste beschermingsproducten voor personen, goederen en omgevingen. We bieden hierin zowel productontwikkeling als productie-coördinatie voor grotere oplages. Al onze producten hebben één ding gemeen: ze beschermen optimaal in alle omstandigheden. Hiervoor staat innovatie bij ons centraal en gebruiken we continu de nieuwste materialen en productietechnieken. Uiteraard allemaal volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waaronder ISO-certificering.